Inbjudan till Sommar Oas 2014 i Kungälv v30 22-27 juli.

2015 års tema: "Räta på er och lyft era huvuden - ty då närmar sig er förlossning” Luk.21:28

 

Startsida Radio Oas-2015   Intresseanmälan att sända   Sändande orter / tider  
Webbradio / Programtablå   Radiogruppen / kontakt

Bilder från Oas
 

Bilder från Sommar Oas 2013 Kungälv

 
Bilder från Arenan 2015-16 i Jönköping
Bilder från Mimershallen 2013-14 i Kungälv
Bilder från Ishallen i Kungsbacka 2012.
Bilder från Ishallen i Kungsbacka 2011.
 

Platsen för vår tillfälliga studio i Mimershallen Kungälv. Mediarummet är det som syns i mitten av bilden med fönster ut mot läktaren.

 

Här är ingången till vår tillfälliga studio!

 

Mediarummet i Mimershallen så som det ser ut drygt en månad före Oassändningarna. Här ska vi under tre dagar bygga upp en tillfällig radiostudio. I år sitter vi "rätt" med utblick över hallen och kommer att se scenen och det som händer på den.

 

Margareta Nydelius Jarlby från Närradiokyrkan Kungälv är förväntansfull att komma igång med sändningarna från sommar Oas i Mimershallen Kungälv.

 

Youngster egna "husband" spelar från Mimershallen första kvällen tisdagen den 23 juli 2013! Dagen som alla gått och väntat på!

 

Till höger i bilden sitter ljudkillen som har ansvaret för ljud och ljus under Oas. Från honom får vi  musiken och talet som vi återutsänder till lyssnarna.

 
Marita Engvall, Ann-Mari Viberg och P-O Kindbom är några av våra programledare som hörs i radion.
 
Ann-Mari i full koncentration med att redigera en intervju som ska sändas.
 

I bakgrunden Lasse Göransson från Kungälv och Dennis Drospe vid mixerborden. I förgrunden sitter ett par av våra programledare i beredskap att rycka in under sändningen från möteshallen i Mimers hus. 

 

Vid sista planeringsmötet för näst sista radiosändningen fikade vi. Från vänster: producenterna Anders Götborg, Ann-Mari Viberg, Marita Engvall, P-O Kindbom, och tekniker Lasse Göransson.

 

Från vänster: tekniker Christer Drospe, Roger Thörn (en duktig redigerare) producent Margareta Nydelius Jarlby och tekniker Dennis Drospe. På bilden saknar vi Stig Jarlby som också var med i teamet som intervjuare och producent under veckan.

 
Interiör bild från studion från höger först en skrivare sedan musikdator CD spelare, mixerbord för det interna i studion, sedan mixerbord för ljudet från möteshallen, en ("appleskrutt") för redigering m.m. referensinspelningsdator och till sist sändardatorn ut i etern!
 
Studion är intrigerad med tekniken i det gemensamma Mediarummet i Mimershallen.
 
 
För information om Oasrörelsen besök hemsidan.

 

© Copyright KRN Kristna RadioNätet med ensamrätt. All användning eller kopiering av foto och text från våra sidor är förbjudet.