Inbjudan till Sommar Oas 2014 i Kungälv v30 22-27 juli.

2015 års tema: "Räta på er och lyft era huvuden - ty då närmar sig er förlossning” Luk.21:28

 

Startsida Radio Oas-2015   Intresseanmälan att sända  Sändande orter / tider  
Webbradio / Programtablå   Radiogruppen / kontakt  

Bilder från Oas

 

Bilder från Sommar Oas 2012 i Kungsbacka

 
Bilder från Arenan 2015-16 i Jönköping
Bilder från Mimershallen 2013-14 i Kungälv
Bilder från Ishallen i Kungsbacka 2012.
Bilder från Ishallen i Kungsbacka 2011.
 

Platsen för vår tillfälliga studio i Kungsbacka Ishall. under 3 dagar byggde vi upp denna tillfälliga radiostudio i Ishallens Press o Media rum som vanligtvis används vid hockeymatcher. 5 datorer var i tjänst under en radiosändning. Nytt för 2012 var ljudkompressordatorn med programmet Breakaway som fixade utgående ljudet till bra nivåer.

 

2 mixerbord, CD spelare, en mängd datorer för sändning och uppspelning av intervjuer musik m.m. Många kablar behövdes för att få ihop allt. Även 2012 fick vi använda oss av bildöverföring från möteslokalen. Under vår TV skymtar den portabla AC som höll ner temperaturen till en mer behaglig nivå mot 2011 års nivåer som låg på över 30 grader.

 

En avslappnad och nöjd programledare, Ann-Mari Viberg från Värnamo Församlings närradio. Ann-Mari ansvarar för våra förprogram, planerar och tar reda på vilka vilka som vi ska göra intervjuer med för att lyssnarna ska få mer information om vilka talarna är.

 

Elisabet Linnarsson från Radio Pingst i Kungsbacka gläds över att få vara med och ta hand om spakarna vid mixerborden och övervaka att ljudet går ut i sändning.

 
Dennis Drospe är tacksam för att Elisabet Linnarsson en gång i tiden lärt honom att sända radio. Nu basar han för att tekniken ska fungera och att alla radiostationer runt om i landet kan kunna samsända och att webbradion fungerar under Oassändningarna.
 

Missionspastorn Anders Götborg från Radio Emanuel (en av programledare från Metodistkyrkans närradio i Kungsbacka) tillsammans med en kyrkoherde från Skåne håller i "Eftertanken" vid våra en del av våra kvällsändningar.

 

Vårt fikabord i studion får även fungera som arbetsbänk när kablar behöver lödas om. Christer Drospe är vår "1:e ansvarige lödare"

 
 
Nu har vi paus i sändningarna från Oas 2012 och planerar för 2013 i Kungälv.
 
För information om Oasrörelsen besök hemsidan.

 

© Copyright KRN Kristna RadioNätet med ensamrätt. All användning eller kopiering av foto och text från våra sidor är förbjudet.